loading...

هنر زندگی | مشاوره روانشناسی

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی در زمینه مشاوره خانواده ، مشاوره روانشناسی ، مشاوره تربیت کودک ، مشاوره ترک اعتیاد، مشاوره شخصیت شناسی و...

بازدید : 478
سه شنبه 19 اسفند 1398 زمان : 13:33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هنر زندگی | مشاوره روانشناسی

در صورتی که فردی مبتلا به بیماری کرونا خفیف باشد و بخواهد که در خانه درمان شود، فرد بیمار و سایرین باید درباره نحوه مراقبت از بیماران کرونا در منزلاطلاعات کافی داشته باشند، چرا که در صورت عدم رعایت نکات لازم جان سایر افراد خانواده نیز در خطر می‌افتد. متأسفانه آن‌هایی که از ضعف شدید سیستم ایمنی رنج می‌برند و قوای لازم را ندارند، نمی‌توانند در مقابل این بیماری مقاومت کنند اما برخی با توجه به سیستم ایمنی قوی به صورت خفیف به این ویروس مبتلا می‌شوند و می‌توانند در خانه بمانند و از آن‌ها به صورت ویژه مراقبت شود. در نتیجه آگاهی کافی درباره شیوه مراقبت از این افراد در منزل امری ضروری است. برای آگاهی بیشتر در این زمینه تا انتها همراه ما باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نحوه مراقبت از بیماران کرونا در منزلمی‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسیحامی‌هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

منبع : نحوه مراقبت از بیماران کرونا در منزل چگونه است؟

روش‌ها و نحوه مراقبت از بیماران کرونا در منزل

تشخیص اینکه فرد به صورت خفیف به این ویروس مبتلا شده و یا علائم او شدید است با پزشک متخصص است. اگر علائم مشکوکی دارید به پزشک مراجعه کنید. در صورتی که ابتلای شما به این ویروس خفیف بود و پزشک اجازه داد، می‌توانید در منزل استراحت کرده و بهبود پیدا کنید.

در نظر گرفتن یک اتاق مجزا یکی از نحوه‌های مراقبت از بیماران کرونا در منزل

برای اینکه نحوه مراقبت از بیماران کرونا در منزلباید برای او یک اتاق مجزا در نظر بگیرید. این اتاق باید بزرگ، بدون فرش و دارای تهویه مناسب بوده تا جریان هوا بتواند به راحتی از آن عبور کرده و هوای اتاق همیشه تازه و در جریان باشد.

برای آگاهی بیشتر در زمینه ویروس کرونا کلیک کنید.

تهیه ماسک و دستکش برای فرد مبتلا و سایر افراد در خانه

فرد مبتلا باید چندین ماسک داشته باشد و هنگامی‌که می‌خواهد به دستشویی و یا حمام برود، حتماً طول فاصله دستشویی تا حمام را از ماسک و دستکش استفاده کند. همچنین اگر فاصله اتاق فرد بیمار با اتاق‌های دیگران کم است، افراد خانه تا آنجا که می‌توانند از ماسک استفاده کنند.

تفکیک زباله یکی از نحوه‌های مراقبت از بیماران کرونا در منزل

زباله‌های فرد بیمار را از سایر افراد جدا کنید یعنی برای او یک کیسه جدا قرار دهید. هر زباله از جمله ماسک، دستمال‌های سرویس بهداشتی و پس مانده غذاها و... را در کیسه‌های جدا قرار داده و بعد آن‌ها را گره زده و از منزل خارج کنید.

اختصاص دادن سرویس بهداشتی مجزا

معمولاً در خانه‌های آپارتمانی دو سرویس مجزا برای دستشویی در نظر گرفته شده است. وقتی یکی از افراد به این ویروس مبتلا شده نزدیک‌ترین سرویس بهداشتی را برای او در نظر بگیرید و از رفتن افراد سالم به آن جلوگیری کنید. همچنین هر روز آن را ضد عفونی کنید (دستگیر‌ها، کف، دیوارها و دمپایی‌ها باید کاملاً ضد عفونی و شسته شوند). در خصوص حمام هم باید همین تدبیر را در نظر بگیرید.

البته اگر سرویس بهداشتی و حمام فقط یک عدد در خانه بود چاره‌ای نیست که فرد مبتلا و سایرین همه باید از سرویس مشترک استفاده کنند. اما شما باید روزی سه بار (صبح، ظهر، شب) آن را ضد عفونی کنید. این کار از انتشار ویروس و آلوده کردن سایر اعضا نیز جلوگیری به عمل خواهد آورد. همچنین تهویه مناسب برای سرویس بهداشتی در نظر بگیرید. اگر پنجره دارد آن را همیشه باز نگه دارید و اگر نه هواکش را هر چند دقیقه یک بار روشن کنید تا هوا را تعویض کند.

بهداشت فردی

فرد بیمار باید بهداشت فردی را در منزل رعایت کند. باید هر روز به حمام برود و دوش آب گرم بگیرید و خود را به خوبی بشوید. فرد مبتلا نباید به دستگیره‌های جاهای دیگر دست بزند و حتماً ماسک استفاده کرده و آن را هر ساعت تعویض کند. از طرفی دیگر او باید فقط در اتاق بماند و تنها برای دستشویی و دوش گرفتن از اتاق خارج شود و غذای خود را نیز در اتاق میل کند.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه راه‌های انتقال ویروس کرونا کلیک کنید.

تغذیه مناسب یکی از نحوه‌های مراقبت از بیماران کرونا در منزل

فرد بیمار باید به خوبی تغذیه شود. سعی کنید بیشتر از مواد گیاهی، تازه و اُرگانیگ برای تغذیه او استفاده کنید. خوردن میوه‌های تازه، انواع مختلف آبمیوه طبیعی که در خانه تهیه شده باشد، تهیه دمنوش‌های طبیعی مثل (چای کوهی، پونه و آویشن، بهار نارنج و بیدمشک) ضمن آرامبخش بودن می‌توانند به روند بهبود او کمک کنند.

غذاهایی که برای فرد بیمار تهیه می‌کنید فقط یک بار باید خورده شود، یعنی از گرم کردن دوباره غذاها خودداری کنید. نوشیدنی‌هایی که با شکر تهیه شده‌اند را به فرد بیمار ندهید. شکرها و قندهای مصنوعی سیستم ایمنی فرد را ضعیف می‌کنند.

نظافت اتاق بیمار

هنگامی‌که بیمار در حمام است و برای چند دقیقه اتاق را ترک کرده، باید اتاق او را به طور کامل ضد عفونی کنید. رو تختی‌ها و بالش‌ها کاملاً تعویض شوند. کف اتاق با محلول ضد عفونی نظافت شود. همچنین پنجره‌ها، دستگیره‌ها، لبه‌های تخت و ... ضد عفونی گردد. بعد از نظافت، پنجره را باز بگذارید تا بوی محلول ضد عفونی (وایتکس، الکل، دامستوس) از اتاق بیرون برود. همچنین اگر فرد در اتاق لپ تاپ، تبلت و یا موبایل دارد همه را با الکل ضد عفونی کنید. کلید پریزها نیز فراموش نشود.

شستشوی لباس‌های فرد بیمار

لباس‌های فرد بیمار را باید جدا از بقیه افراد خانواده بشورید. آن را در دمای 60 یا 90 درجه در ماشین قرار داده و به مدت یک ساعت به خوبی شسته شود. نباید در این وضعیت به این فکر کنید که لباس چروک می‌شود، خراب می‌شود و... اولویت باید بهبود بیمار و عدم انتشار ویروس در خانه باشد. بعد از شستشوی لباس، ماشین لباسشویی را نیز ضد عفونی کرده و اجازه دهید یک ساعت با محلول ضد عفونی کننده بدون لباس و با دمای بالا شسته شود.

برای شناخت بیشتر در زمینه علائم کرونا کلیک کنید.

مراقبت توسط سالم‌ترین فرد در خانه

کسی که برای غذا، نظافت و کمک به حال بیمار کرونا وارد اتاق می‌شود باید سالم‌ترین فرد اتاق باشد. نباید سابقه بیماری خاص و یا جراحی‌ داشته باشد و باید حالش کاملاً خوب باشد. وقتی فرد وارد اتاق می‌شود باید از ماسک و دستکش استفاده کند و بعد از خروج از اتاق باید دستکش و ماسک را دور انداخته، دست‌ها و صورت خود را ضد عفونی کرده و لباس‌هایشان را مرتب تعویض کند.

تعطیل کردن مهمانی یکی از نحوه‌های مراقبت از بیماران کرونا در منزل

زمانی که یک بیماری کرونا در منزل دارید رفت و آمدها را با اقوام و دوستان به طور کامل قطع کنید. به خصوص مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها به دلیل نگرانی ممکن است بخواهند با فرد بیمار ملاقات داشته و از حال او با خبر شوند، به هیچ وجه اجازه ندهید این افراد وارد منزل شوند چون احتمال ابتلای آن‌ها بسیار زیاد است و ممکن است جان خود را از دست بدهند. سعی کنید با تماس‌های ویدئویی و ارتباط از راه دور با دوستان و اقوام خود گپ و گفت داشته باشید تا بیمار بهبود پیدا کند. این تدبیر به نفع همه خواهد بود.

سخن پایانی...

بیمارانی که ویروس را به صورت خفیف گرفته‌اند می‌توانند در خانه بهبود پیدا کنند به شرطی که خودخواهی را کنار گذاشته و در اتاق بمانند تا هم خودشان بهبود پیدا کنند و هم از ابتلای سایرین جلوگیری به عمل آورند. در این بین حفظ آرامش فرد و اعضای خانواده هم در بهبود حال بیمار کرونا بسیار لازم و ضروری است. کرونا را جدی بگیریم تا بتوانیم این بحران را پشت سر بگذاریم.

در صورتی که احساس کردید در امر نگهداری بیمار مبتلا به کرونا در منزل دچار مشکل هستید می‌توانید با دریافت مشاوره و کمک گرفتن از مشاوران حامی‌هنر زندگی بهترین تصمیم را اتخاذ کنید و از روند کارهایی که باید انجام دهید آگاه شوید.

برای آگاهی بیشتر در زمینه مشاوره تلفنی کلیک کنید.

سؤالات متداول

طول دوره خفیف بیماری چند روز است؟

کسانی که به صورت خفیف به این بیماری مبتلا شده‌اند بین پنج تا هفت روز طول می‌کشد تا به طور کامل بهبود یابند.

علائم بیماری در دوران خفیف آن چیست؟

البته این مورد بسته به ویژگی‌های بدنی فرد بیمار دارد. این علائم شامل تب، سرفه، سردرد و تنگی نفس است که با گذشت زمان از شدتش کاسته خواهد شد.

برای دریافت مشاوره در زمینه نحوه مراقبت از بیماران کرونا در منزلمی‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی‌هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

منبع : نحوه مراقبت از بیماران کرونا در منزل چگونه است؟

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 6

آمار سایت
  • کل مطالب : 65
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 25
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 52
  • بازدید کننده امروز : 51
  • باردید دیروز : 4
  • بازدید کننده دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 106
  • بازدید ماه : 1145
  • بازدید سال : 3132
  • بازدید کلی : 110574
  • کدهای اختصاصی